O meni

Dobrodošli na web stranice bloga CroKnight925!

Kao ideja za pokretanje ovog bloga poslužile su nam skripte za učenje, šalabahteri i ostali listići i papirići s kojima se svaki đak, učenik i student susreće u svome obrazovanju. Zbog količine takvog materijala, osjetili smo potrebu da to sakupljeno znanje podijelimo sa svijetom i da omogućimo svim učenicima da što lakše i efikasnije usvoje zadano gradivo. Skripte predstavljaju odličan način učenja kroz jezgrovit i sistematiziran pregled nastavnog gradiva.

Samu web stranicu zasad održava jednočlan tim koji s vremena na vrijeme posjeduje i više članova čija je zadaća da moderiraju i prikupe novi nastavni materijal.

Ja, CroKnight925, kao moderator ove web-stranice nastojim učiniti ovu stranicu što bogatijom, pristupačnijom i korisnijom za sve njene posjetitelje željne znanja i pomoći u vezi školovanja. Što se mog osobnog obrazovanja tiče, uspješno sam završio matematički smjer prirodoslovno-matematičke, V. gimnazije u Zagrebu i trenutačno pohađam studije komparativne književnosti i sociologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Za sve dodatne informacije o meni, mom radu i idejama za nove postove ostavite komentar! Hvala!

Oglasi

One comment

  1. Alma · Svibanj 9, 2012

    Hvala

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s