O meni

Trebate pomoć u vezi učenja, savjet ili skriptu? Na pravom ste mjestu!

Dobrodošli na web stranice bloga CroKnight925!

Ja, CroKnight925, trenutačno student Filozofskog fakulteta u Zagrebu, stojim vam na raspolaganju. Nadam se da će vam zbirka mojih online skripti i radova pomoći.

Kao ideja za pokretanje ovog bloga poslužile su mi skripte za učenje, šalabahteri i ostali listići i papirići s kojima se svaki đak, učenik i student susretne bar jedanput u svome obrazovanju. Zbog količine sakupljenog materijala, osjetio sam potrebu da to znanje podijelim sa svijetom i da omogućim svim učenicima i studentima da što lakše i efikasnije usvoje nastavno gradivo. Ovdje objavljenje skripte su u tom smislu odlično pomagalo pri učenju jer pružaju jezgrovit i sistematičan pregled nastavnog gradiva.

Kao moderator ove web-stranice nastojim ovu stranicu učiniti što bogatijom, pristupačnijom i korisnijom za sve njezine posjetitelje željne znanja i pomoći u vezi školovanja, stoga za sve dodatne informacije o meni, mom radu i idejama za nove postove ostavite komentar! Hvala!

Izjava o autorskim pravima: objavom materijala na web-stranici croknight925.wordpress.com ni na koji se način ne namjerava povrijediti niti jednog vlasnika autorskog prava, njegovog zastupnika, zakon ili samo autorsko djelo. Svi objavljeni sadržaji objavljeni su u skladu s člankom 85. i člankom 90. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima (NN 167/03, 79/07, 80/11, 125/11, 141/13, 127/14, 62/17). Ova web-stranica podržava zaštitu autorskih prava te promiče čuvanje integriteta svih vrsta stvorenoga rada. Ukoliko postoji sumnja u potencijalno kršenje autorskih prava, molim da se obavijesti moderatora ove web-stranice o istoj kako bi bile poduzete odgovarajuće mjere.

Oglasi

Jedna misao o “O meni”

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s